| LinkedIn

Wagenpark

Modern materieel: efficiënt en betrouwbaar

Bij Transportbedrijf Van Duijn hebt u de zekerheid dat uw producten worden getransporteerd met het modernste materieel, voorzien van zuinige, milieuvriendelijke en efficiënte motoren.

Track & Trace

Onze vrachtwagens zijn uitgerust met alle denkbare technieken voor optimaal transport. Via Track & Trace-systemen kunnen de condities van het transport continu worden gevolgd; en door middel van moderne communicatiemiddelen kunnen onze chauffeurs op elk moment van de dag contact opnemen met de afdeling planning – en andersom.

Temperaturen

Combinatievrachten met verschillende temperatuurregimes zijn bij Transportbedrijf Van Duijn geen enkel probleem. Een groot deel van onze trailers en wagens met laadkleppen zijn uitgerust met dubbele verdampers. Betrouwbare koelinstallaties zorgen ervoor dat de koelketen van de producent tot de klant intact blijft. Om u maximale zekerheid te verschaffen, controleren de chauffeurs de temperatuur op meerdere momenten. Bij het inladen gebeurt dit handmatig en onderweg door middel van onze geautomatiseerde temperatuurregistratie in de trailer.

Onderhoud en faciliteiten

Onze trucks worden onderhouden door een eigen team ervaren monteurs in onze hypermoderne werkplaats met APK- en CFK-erkenning.
Verder beschikken we over een eigen wasplaats en tankstation, zodat onze trucks altijd schoon en volgetankt de weg op gaan.

Een ‘gewoon goed’ wagenpark

Met meer dan 140 wagens en geconditioneerde trailers beschikken we over meer dan voldoende slagkracht om u altijd van dienst te zijn. Extra charters stellen ons in staat onze capaciteit flexibel en snel te vergroten.