| LinkedIn

Vleestransport

Beste condities voor uw producten

Tijdens het transport van vlees komt het aan op het creëren van de beste condities voor uw producten. Wij transporteren dagelijks diepgevroren, vers en hangend vlees. We verzorgen dagelijks ook meerdere retourladingen vanuit het Verenigd Koninkrijk.

Goede uitrusting is het halve werk

Optimale condities beginnen al met de uitrusting van ons moderne wagenpark. In het wagenpark treft u niet alleen onze vrachtwagens, maar ook onze eigen (vlees)trailers aan. Onze speciale vleestrailers zijn uitgerust met een laadklep, dubbele verdamper en voorzien van hangwerk voor hangend vlees.

Alle trailers uit ons wagenpark zijn uitgerust met een koelinstallatie die voldoet aan alle eisen van deze tijd. Een volledige koelregistratie zorgt ervoor dat wij de omstandigheden in de trailers voortdurend kunnen monitoren. Daarnaast is het mogelijk om in een trailer verschillende laadcompartimenten met verschillende temperatuurinstellingen te creëren.

Een partij hangend of diepgevroren vlees in Ierland of de Verenigd Koninkrijk afleveren?

Onze chauffeurs hebben specifieke productkennis van kwetsbare producten. Voor en tijdens de ritten houden onze toegewijde medewerkers de temperatuur in de trailer constant in de gaten. Als transporteur van grote Europese slachterijen en handelshuizen weten we als geen ander wat er komt kijken bij het transport van vlees. Om onze diensten te waarborgen werken wij volgens de laatste normen op het gebied van HACCP.