| LinkedIn

Transportbedrijf Van Duijn en Zn. BV

Logistiek partner sinds 1946

Ons familiebedrijf begon in 1946 met het transport van ladingen groenten en fruit in opdracht van tuinders. Inmiddels groeien we al bijna zeventig jaar mee met de ontwikkelingen in de transportwereld en de logistieke sector. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een professionele partner voor de logistiek van geconditioneerd transport.

Transportbedrijf van Duijn en Zn. B.V.: gewoon goed!

Als transportbedrijf zijn we bekend in en mét de wereld van verse producten en diepvriesproducten. Daardoor weten we precies welke eisen u als opdrachtgever stelt aan het transport van uw producten. Met onze ervaring, goed opgeleide en innovatieve medewerkers, een modern wagenpark link wagenpark en ons doel om al uw zorgen weg te nemen, verleggen wij grenzen.

Diensten Transportbedrijf van Duijn en Zn. B.V

Bloemen en plantentransport

Een betrouwbare schakel in de sierteeltketen van bloemen en planten naar het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer…

AGF transport

Het transporteren van groenten en fruit is een één van onze specialismen. We bieden dienstverlening op maat en houden daarbij de wensen van klant goed in het oog. Onze AGF-transporten gaan voornamelijk naar de Benelux en het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer…

Scandinavië

Onze afdeling voor ongekende transportmogelijkheden naar en van Scandinavië.

Lees meer… 

Vleestransport

Onze afdeling Meat transporteert gekoeld, bevroren en hangend vlees naar het Verenigd Koninkrijk en verzorgt tevens retourladingen hangend vlees vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Nederland.

Lees meer…

Frozen

Groepagevervoer of complete ladingen? Transportbedrijf van Duijn & Zn. B.V. zorgt dat uw producten goed geconditioneerd op de juiste plaats van bestemming in West-Europa aankomen.

Lees meer…