| LinkedIn

Van Duijn Coldstore B.V.

We zorgen niet alleen voor geconditioneerd transport maar we bieden ook een compleet pakket aanvullende logistieke diensten, zoals op- en overslag vanuit onze drie vestigingen in De Lier, Hansweert en Bleiswijk.

Ontstaansgeschiedenis

Als professionele partner in de logistieke keten wilden we u meer kunnen bieden dan transport alleen. Daarom zijn we in 2001 begonnen met op- en overslag in Hansweert. Na het succes van Hansweert was de keuze om deze dienst uit te breiden niet meer dan logisch. De filialen in Bleiswijk en in De Lier volgden met op- en overslag van onder anderen groenten en fruit. Van Duijn Coldstore B.V.: gewoon goed!

Diensten Van Duijn Coldstore B.V.

Kort- en langdurige op- en overslag

In Hansweert beschikken wij over een modern vrieshuis en in De Lier en Bleiswijk over een koelhuis voor voedselveilige op- en overslag van al uw koel- en vriesproducten. Onze Coldstore-medewerkers zorgen ervoor dat uw ladingen (variërend van één doos tot een complete lading) op elk gewenst moment voor u worden klaargezet.

Sealen, stickeren en palletiseren

Wat zijn de voordelen van deze diensten van Van Duijn Coldstore B.V.?

  • Sealen vermindert de kans op schade doordat de producten niet kunnen verschuiven
  • Stickeren zorgt voor een optimale traceerbaarheid van de goederen in de complete keten
  • Palletiseren zorgt ervoor dat de producten niet alleen gemakkelijker maar ook op elke gewenste plek kunnen worden weggezet, en dat ze sneller kunnen worden gelost of geladen

Complete documentenstroom

Voor onze klanten is het belangrijk om 24/7 te kunnen werken, daarom hebben de Van Duijn Coldstores een douanevergunning voor de domiciliëringsprocedure. Hiermee kunnen wij 24 uur per dag alle containers laden en lossen en hebben we met onze partners de volledige logistieke handeling in eigen hand zonder tussenkomst van de douane. Efficiëntie ten top!

Van Duijn Coldstore B.V.: gewoon goed!