| LinkedIn

Van Duijn Coldstore AEO Gecertificeerd

24 juni 2014

Van Duijn Coldstore is AEO Gecertificeerd. De AEO certificering is verleend op het gebied van douanevereenvoudigingen en geldt voor de vestigingen in De Lier, Hansweert en Bleiswijk. 

Voordelen AEO-certificering

Van Duijn Coldstore is gericht op efficiënte op- en overslag. Omdat er veel met verse producten wordt gewerkt, is dat ook geen luxe maar noodzaak. Door de AEO-certificering, kunnen douaneformaliteiten nog sneller en efficiënter worden afgehandeld.

AEO-gecertificeerde bedrijven ontvangen minder vaak fysieke- en documentcontroles. En wanneer er toch gecontroleerd wordt, wordt voorrang verleend aan het AEO-gecertificeerde bedrijf. Ook kunnen certificaathouders vragen om controles op bepaalde plaatsen te laten plaatsvinden wat de flexibiliteit verder vergroot.

Kwaliteit voorop

De AEO-certificering staat niet op zich. Al eerder liet Van Duijn Coldstore zich certificeren. De certificaten voor HACCP en SKAL, aangevuld met het Keurmerk Transport & Logistiek werden al eerder behaald. “Bij alles wat we doen, staat kwaliteit voorop” verklaart Elco van Duijn, directeur bij Van Duijn. “De keurmerken en certificaten zijn voor ons belangrijke middelen om dat te onderstrepen”.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!