| LinkedIn

Van Duijn BRC S&D gecertificeerd & SKAL-certificaat locatie De Lier

24 mei 2019

Recent hebben er een aantal keuringen en audits plaatsgevonden bij van Duijn. We zijn trots om te melden dat al onze drie locaties BRC S&D gecertificeerd zijn. Bovendien is nu niet alleen Bleiswijk, maar ook onze locatie De Lier SKAL gecertificeerd.

SKAL-certificering De Lier

Onze locatie in De Lier is vanaf heden SKAL gecertificeerd. Locatie Bleiswijk beschikte al wat langer over dit certificaat. Nu is hier een locatie bijgekomen om gehoor te geven aan de toenemende vraag voor opslag van bio producten.

BRC Storage & Distribution

De BRC S&D-certificering is een standaard op het gebied van voedselveiligheid. In dit geval specifiek op het gebied van opslag en distributie. De certificering stelt zeer zware eisen en hier hoort een grondige audit bij. We hebben deze audit succesvol doorlopen en zijn hiermee BRC S&D gecertificeerd. Deze certificering is behaald voor al onze locatie. Vooral afnemers in het Verenigd Koninkrijk hechten veel waarde aan dit keurmerk. Dit certificaat is dan ook onmisbaar voor deze afzetmarkt. Het nieuwe certificaat zullen we binnenkort ontvangen en als download op onze website beschikbaar maken.

Waterdichte traceability van pallets

Tot slot zijn goederen binnen van Duijn nu nóg beter te volgen. Met een unieke markering voor elke pallet, kan men nu exact zien waar een product zich bevindt binnen het bedrijf. Hiermee kan van Duijn u vertellen waar een pallet staat, of hij onderweg is en wie de eerste ontvanger is. We kunnen u bij transport naar Groot-Brittannië zelfs voorzien van informatie over op welke specifieke boot de pallet zich bevindt.