| LinkedIn

Nieuw pand biedt ruimte voor groei

1 juni 2016

Van Duijn groeit. Niet alleen is het wagenpark de laatste periode sterk uitgebreid, ook is er nieuwe kantoor- en op/overslagruimte in gebruik genomen.

3 vestigingen, 47 laaddocks en 20.000 palletplaatsen

De locatie in De Lier is onlangs uitgebreid, om de groei die Van Duijn doormaakt vorm te kunnen geven. Er zijn 11 extra laaddocks in gebruik genomen, welke specifiek worden ingezet voor verlading van bloemen en planten. Boven deze ruimte is kantoorruimte gecreëerd. Daar wordt nu de planningsafdeling voor de planten en bloemen gehuisvest.

Deze stap is een uitbreiding van formaat. In totaal beschikken de vestigingen in De Lier, Bleiswijk en Hansweert hierdoor over 47 laaddocks. De totale capaciteit koel- en vriesopslag komt hierdoor op maar liefst 20.000 palletplaatsen!

Extra kantoorruimte

Door deze stappen is Van Duijn klaar voor de toekomst. Daarbij is zelfs rekening gehouden met verdere groei. Zo is er extra kantoorruimte beschikbaar gemaakt. Tot het moment dat deze in gebruikt moet worden genomen, zal de ruimte de komende jaren beschikbaar zijn voor verhuur.

Het gaat daarbij om een enkele unit van 116 vierkante meter. Voor aanvullende informatie over de verhuur kan contact worden opgenomen met Batenburg Bedrijfshuisvesting.

Klik hier voor meer informatie over de ruimte.