| LinkedIn

Van Duijn: gewoon goed!

Van Duijn is een allround aanbieder van geconditioneerd transport en koelopslag en heeft vestigingen in De Lier, Hansweert en Bleiswijk. Samen met onze medewerkers verleggen wij grenzen: wij zorgen onder alle omstandigheden voor een optimaal transport van uw verse, gekoelde en diepvriesproducten.

Vraag direct een offerte aan

De keuze voor Van Duijn is ‘gewoon goed’, omdat:

Van Duijn Transport

Van Duijn Transport

Wij zijn gespecialiseerd in geconditioneerd transport (Flowers, AGF, Meat, Frozen) en weten wat er komt kijken bij het optimaliseren van de logistiek. Door ons moderne wagenpark zijn we in staat snel en flexibel op uw wensen in te spelen. Onze chauffeurs kennen hun verantwoordelijkheden en zijn goed opgeleid.

Lees verder
Van Duijn Coldstore

Van Duijn Coldstore

Bovendien kunnen we u efficiënte oplossingen bieden voor op,- en overslag, zowel in De Lier, als in Hansweert en Bleiswijk.

Daarmee is Van Duijn Coldstore B.V. een professionele partner in uw eigen versketen. Uw wensen staan voorop en geen uitdaging gaan we uit de weg!

Lees verder
EuroTunnel

Eurotunnel Service Updates

8 juli 2015

Transport is een sector die constant in beweging is. Soms wordt die beweging echter bemoeilijkt. De perikelen rondom de Eurotunnel zullen u niet zijn ontgaan. We vinden communicatie bij eventuele vertragingen erg belangrijk. Mede daarom hebben we een oplossing ontwikkeld, die ervoor zorgt dat wijzigingen in het vertrekschema van de Eurotunnel shuttle rechtstreeks in uw mailbox […]

Lees verder
6 Nieuwe DAF XF Euro 6 motoren voor Van Duijn Transport

Grote order DAF XF euro 6

10 maart 2015

Meerdere DAF’s voor Van Duijn in De Lier 10 maart 2015– Rick Ohm Logistiek dienstverlener Transportbedrijf Van Duijn en Zonen is gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer en heeft onlangs vier DAF XF Euro 6 bakwagens en vijf trekkers uit een serie van totaal 24 voertuigen in gebruik genomen. De sleutels werden overhandigd aan de heren Marcel […]

Lees verder
http://vanduijntransport.nl/wp-content/uploads/2014/07/home-contact.jpg

Direct contact

Transportbedrijf van Duijn & Zn B.V.
Jogchem van der Houtweg 12
2678 AG De Lier

T +31(0)174 52 22 50
F +31(0)174 52 22 59
info@vanduijntransport.nl