| LinkedIn

Van Duijn: gewoon goed!

Van Duijn is een allround aanbieder van geconditioneerd transport en koelopslag en heeft vestigingen in De Lier, Hansweert en Bleiswijk. Samen met onze medewerkers verleggen wij grenzen: wij zorgen onder alle omstandigheden voor een optimaal transport van uw verse, gekoelde en diepvriesproducten.

Vraag direct een offerte aan

De keuze voor Van Duijn is ‘gewoon goed’, omdat:

Van Duijn Transport

Van Duijn Transport

Wij zijn gespecialiseerd in geconditioneerd transport (Flowers, AGF, Meat, Frozen) en weten wat er komt kijken bij het optimaliseren van de logistiek. Door ons moderne wagenpark zijn we in staat snel en flexibel op uw wensen in te spelen. Onze chauffeurs kennen hun verantwoordelijkheden en zijn goed opgeleid.

Lees verder
Van Duijn Coldstore

Van Duijn Coldstore

Bovendien kunnen we u efficiënte oplossingen bieden voor op,- en overslag, zowel in De Lier, als in Hansweert en Bleiswijk.

Daarmee is Van Duijn Coldstore B.V. een professionele partner in uw eigen versketen. Uw wensen staan voorop en geen uitdaging gaan we uit de weg!

Lees verder
Kantoorruimte huren De Lier? Van Duijn heeft kantoorruimte in De Lier te huur!

Kantoorruimte beschikbaar in De Lier

18 maart 2016

Van Duijn groeit. Als gevolg daarvan hebben we extra kantoorruimte gecreëerd. Momenteel zijn daarvan nog een tweetal units beschikbaar. Bent u op zoek naar moderne kantoorruimte in De Lier? 

Lees verder
nieuws-eurotunnel

Transportsector betaalt de rekening in Calais

21 oktober 2015

Vandaag is het treinverkeer door de kanaaltunnel voor de derde opeenvolgende dag ontregeld. Belangrijkste oorzaak ligt opnieuw in de bestormingen van de tunnel door migranten.

Lees verder
http://vanduijntransport.nl/wp-content/uploads/2014/07/home-contact.jpg

Direct contact

Transportbedrijf van Duijn & Zn B.V.
Jogchem van der Houtweg 12
2678 AG De Lier

T +31(0)174 52 22 50
F +31(0)174 52 22 59
info@vanduijntransport.nl